Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Top BSO

★★★★★
BSO 3k-kinderopvang is een leuke opvang voor schoolgaande kinderen. Ze werken er met thema's, waardoor creatief bezig zijn een aandachtspunt is. Ook is de ruimte erg kindvriendelijk. Onze dochter gaat er al geruime tijd heen en heeft het hier enorm naar haar zin! Ook kun je terecht bij 3k-kinderopvang in de vakantieperiode. De leiding is flexibel en leuk in de omgang. Kortom een top BSO!
- José Brouwer

Hele goede opvang

★☆☆☆☆
Onze dochter gaat nu al meerdere jaren naar 3K. Het is een ontzettend leuke en leerzame opvang. Samen eten en drinken in de groep, knutselen in thema's en lekker binnen of buiten spelen. Er is een veilige binnenplaats voor de jongsten en de grote mogen op het schoolplein met toestemming van de ouders. Het is er gezellig en huiselijk en er zijn niet al te grote groepen. Ook in de vakantie is de opvang open en wordt er van alles georganiseerd. De mensen zijn er super lief en heel bekwaam en betrouwbaar. Een super opvang in Burdaard en nu ook in Rinsumageest.
- Angela Elgersma

Top opvang

★★★★★
Jarenlang hebben mijn kinderen ( en ik dus ook )van de vriendelijke en gezellige gastvrijheid van 3K kinderopvang kunnen genieten. Een vertrouwd adres waarbij ik zonder uitzondering altijd op jullie inzet en diensten kon rekenen. Het is één van de belangrijkste pijlers geweest waarop ik mijn opleiding en werk heb kunnen opbouwen! Top En heel mooi is de prachtige ruimte: ruim en licht! Bedankt Chantal!
- Claaske

Geweldig leuke opvang!

★★★★★
Onze kinderen zijn altijd met heel erg veel plezier naar de opvang gegaan. Ik kreeg thuis altijd vaak de vraag wanneer mogen we weer?! Dat maakt dat je je kind met een gerust hart achterlaat. Moesten ze naar sport .... ze werden gebracht en weer opgehaald, geen probleem!! Overal werd aan gedacht en de kids hebben de meest leuke feestjes gevierd. Sinterklaasmiddag, bioscoopje, verjaardagen en ons afscheid natuuurlijk!! Bij warm weer een zwembad en in de herfst een leuke boswandeling. Ik kan eigenlijk maar 1 ding zeggen het was geweldig!! Mocht ik weer opvang nodig hebben komen we zeker terug!!
- Jeanette Veenstra

Hele fijne opvang

★★★★★
Onze kinderen gingen altijd met veel plezier naar de bso! Een hele fijne plek voor ze en een mooie ruimte om lekker te spelen. Ik liet ze altijd met een vertrouwd gevoel achter! Op dit moment hebben we bijna geen opvang meer nodig maar zodra dat veranderd dan komen we zeker terug!!
- Douwina Postma